Clubinfo

Basketbalvereniging Irene Bilthoven is opgericht op 1 augustus 2012. Vanaf 2011 gaf Marcel van Bedem in een gymzaaltje basketbaltraining aan een groepje enthousiaste kinderen. Er kwamen steeds meer kinderen en zo is dit uitgegroeid tot een officiële vereniging. Inmiddels heeft Irene basketbal drie teams die deelnemen aan de competitie. De jongste jeugd neemt nog niet deel aan wedstrijden, zij trainen alleen. Ook is er een seniorenteam dat alleen traint.

Irene Basketbal maakt deel uit van de OMNI-vereniging Irene. De OMNI-vereniging is op 16 april 1955 opgericht en bestaat uit volleybal, badminton en gymnastiek en sinds kort dus ook uit basketbal.

Lijkt het je leuk om ook te gaan basketballen? Kom dan een keer kijken bij de training! Kijk bij de trainingstijden op welk tijdstip jij het beste kunt komen. Wie weet kun je volgend jaar al meedoen met wedstrijden!